Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Väggtexter och Väggdekorationer i självhäftande vinyl för din heminredning.

www.favoritdekor.se

Läs mer om väggdekor och väggtext på facebook…

väggtext och väggdekor

Gör ditt hem vackert och personligt med väggdekor, väggord eller väggtext. Hos oss kan du också designa egen text. Vi har bra priser och snabba leverans :- www.xxldesign.se

väggord engelska, väggtext för heminredning

Välj väggdekorer och väggord från Sveriges största sortiment. Vi hjälper dig även att skapa din egen dekor…

väggtexter och snygga väggord

Väggdekaler: väggtext – väggord och väggdekor.

Väggdekaler (väggdekor, väggtext och väggord) är klistermärken som appliceras på väggar och andra släta ytor för dekoration och informativt syfte. De är skurna med vinylskärnings maskiner(plotter). Väggdekaler -väggdekor, väggtext och väggord är vanligtvis enfärgade, men kan också förekomma i fyrfärg . Även kallad väggdekoration, väggdekal  och väggord eller väggtext.

Typer och storlekar

Vinyl Väggdekaler, väggdekorer och väggtexter eller väggord förekommer i olika former och storlekar. De kan vara så små eller så stora som du vill att de ska vara. Väggdekor eller väggord är oftast mellan 30 cm x 50 cm till 60 cm x 100 cm osv. Större dekaler är 120 cm x 200 cm, men kan vara större vid beställningen.De flesta vinyl dekaler får inte återanvändas, även om vissa återanvändbara vinyl typer finns tillgängliga. Dessa dekaler vanligtvis är utskrivna bilder med ett slags laminat över dekoren, detta gör att dekalen tas bort utan att gå sönder och är därmed kan återanvändas.

Användningsområden för väggdekor.

Vinyl Dekaler har olika användningsområden. Vinyl Dekaler ursprungligen används endast för skylt-  och bildekor men har nyligen lagts till som väggdekor, väggtext eller väggord och har också blivit känd som en gör-det-själv-heminrednings alternativ.Dekaler kan användas som fönster dekor, reklam och dekoration och även fungerar som ett verktyg för att informera att det finns ett glasdörr eller ett fönster. Dekaler kan även fastna på väggar och kakel för dekoration, heminredning  eller bilreklam / bildekor.

www.favoritdekor.se

Installation av vinyl dekor.

Lägg ut väggdekorationen på ett fast och jämnt underlag. Om det finns synliga små luftbubblor under transparenta filmen är detta helt normalt. Det är inte något fel på din väggdekoration. Om du har valt en stor eller bred väggdekoration kan det vara lämpligt att dela upp den i mindre delar för att underlätta uppfästningen av väggdekorationen på väggen. Innan väggdekorationen appliceras på väggen är viktigt att ta bort luftbubblor som bildats under den transparenta filmen – för att göra detta kan du använda en plast skrapa. Sprid ut väggdekorationen på golvet eller bordet och pressa skrapan med en rörelse inifrån och ut på väggdekorationen med hårt tryck. Nu måste vi försiktigt ta bort motivet tillsammans med den transparenta filmen ifrån den vita skyddsfilmen. Var nog med att väggdekorationen sitter kvar på den transparenta filmen. Om någon bit av vit skyddsfilm skulle sitta kvar fäst då åter tillbaks den transparenta filmen, tryck till med plastskrapan och försök på nytt att avlägsna den vita skyddsfilmen. Tag nu den transparenta filmen (med klister på) och fäst den på väggen. För att underlätta uppsättandet kan man, med en penna eller tejp, markera exakt var första delen av väggdekorationen ska sitta. När motivet är utpositionerat på väggen pressar du ut väggdekorationen med plastskrapan på alla ytor för att försäkra dig om att varje element fäst ordentligt mot väggen. Om det bildats luftbubblor pressar du ut dessa med hjälp av skrapan. Nu måste vi ta bort den transparenta plastfilmen ifrån väggen. Utgå från ett hörn och dra sedan plastfolien mot dig långsamt och se till att varje del av väggdekorationen blir kvar på väggen och inte följer med den transparenta plastfilmen. Om någon del skulle följa med den transparenta plastfilmen återförs denna igen på väggen varefter den pressas mot väggen igen ett nytt försök görs att avlägsna den transparenta filmen. Som slutligt monteringssteg passera med plastskrapan över hela väggdekorationen ytterligare en gång för att se till att alla segment har fäst mot väggen och för att ta bort eventuella luftbubblor som bildats. Nu är det bara att beundra – en vacker och originell väggdekor.

Läs mer om inredning och dekor…

snyggväggdekor.se

Läs mer om dekor, väggdekor och väggord…